Wie is Milou?

Milou van Montfort is een Nederlandse illustratrice, tekenares en schilder, gevestigd te Utrecht. Ze heeft een unieke stijl ontwikkeld waarbij ze verschillende technieken en materialen gebruikt om haar kunstwerken tot leven te brengen. Haar illustraties zijn vaak kleurrijk en gedetailleerd, en ze heeft een voorliefde voor het afbeelden van mensen en dieren. Naast illustreren en tekenen, maakt ze ook prachtige schilderijen die ze tentoonstelt in exposities en galerijen. Milou heeft een passie voor kunst en creativiteit, en haar werk is dan ook een reflectie van haar talent en toewijding.

Milou heeft Illustratieve Vormgeving gestudeerd aan Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Daarvoor had ze al illustratieve publicaties op haar naam staan. Milou heeft ervaring met live tekenen op evenementen, zoals portretten en karikaturen alsmede het sneltekenen van visuele notulen. Ook heeft ze meerdere strips en cartoons in eigen beheer uitgegeven en online gepubliceerd, bijvoorbeeld op Drawing the Times. Ze staat ook bekend als een van de manga-tekenaars van Nederland. Hierin heeft ze meerdere workshops gegeven en les gegeven op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Momenteel is ze actief lid van de Kunstkring Woerden.

Heeft u interesse in een van Milou’s diensten? Neem dan vrijblijvend contact met haar op door te mailen naar info@milouvanmontfort.com